LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Britney Spears har gift sig – chockar alla: ”Behöver hjälp”

22 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Oops, hon har gjort det igen...
Den här gången har Britney Spears gift sig med sig själv!
Men följarna är inte lika övertygade som Britney att det är rätt steg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här friar The Challenge-vinnaren Jens – unika klippet som tittarna inte fick seBrand logo
Här friar The Challenge-vinnaren Jens – unika klippet som tittarna inte fick se

Popstjärnan Britney Spears har hunnit bli 42 år och har redan hunnit med att avverkat ett par förhållanden, och tre stycken giftermål.

2004 gifte hon sig med sin barndomskompis Jason Alexander men deras giftermål blev kort varigt. Ringarna varade bara på fingrarna i tre dagar.

Mellan 2004 och 2006 var hon gift med Kevin Federline, som hon dessutom fick två barn med – Sean och Jayden Federline.

Sex månader efter att domstolen lyft det förmyndarskap – och den kontroll pappa Jamie Spears hade över hennes affärsverksamhet, karriär och privatliv i 13 år – gifte sig Britney Spears 2022 med den 12 år yngre fotomodellen Sam Asghari.

Men inte heller deras giftermål varade särskilt länge, efter 14 månader tillsammans fick Sam nog och ansökte om skilsmässa.

Annons

Britney Spears har gift sig igen – med sig själv

Nu verkar popstjärnan dock fått nog av att gifta sig. Eller?

I ett nytt Instagram-inlägg, som faktiskt är en repost från december 2020 när hon var sex månader in i hennes giftermål med Sam, syns hon i en vit brudklänning och slöja.

”Dagen jag gifte mig... Tar tillbaka det för att det kan verka pinsamt eller dumt, men jag tycker att det är det mest briljanta jag någonsin gjort!!!”

Att hon gifte sig själv är alltså det bästa hon hittills har gjort. Men hennes följare är inte lika övertygade.

”Hon behöver verkligen hjälp, ser galen ut”

I kommentarerna till TMZ artikel på Instagram om det hela skriver några följare så här:

”Hon behöver verkligen hjälp hon ser galen ut”, ”Ber för att hon får den hjälp hon så desperat behöver” och ”Om det här inte är ett rop på hjälp så vet jag inte vad det är.. Pinsamt och ledsamt.”

Men ingen rök utan eld.

Följarnas starka kommentarer härleds säkert från de uppgifter som kom tidigare i år om att Britneys beteende börjar bli alltmer irrationellt. Rykten ger också gällande att hon håller på att ruinera sin ekonomi med dyra privatjetresor och lyxköp.

Annons

– Hon är i allvarlig fara, hon är helt dysfunktionell. Hon har inte råd att leva så här, hon hade 600 miljoner när förmyndarskapet tog slut och nu är hon i samma situation som när förmyndarskapet startade: Nära att bli pank, sa en källa till sajten TMZ i april, och menade att det var bättre och säkrare för Britney att vara under förmyndarskapet.

Uttalandet förnekas dock av en annan källa som säger sig stå nära Britney Spears.

– Ingen är orolig för hennes hälsa och hon är långtifrån pank. Ja, hon behöver dra ner på sina resor med privatjet men hon är inte pank. Det är helt felaktigt, säger insidern till Daily Mail.

FOTO: Instagram skärmdump

Annons