BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Mamman till Liam Paynes son talar ut – efter dödsfallet

18 okt, 2024
AvMalin Stenberg
liam paynes ex
One direction-stjärnans död lämnar ingen oberörd.
Nu uttalar sig Liam Paynes ex, som även är mamman till hans son.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?Brand logo
Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?

Det var i onsdags som nyheten om att den tidigare One Direction-medlemmen Liam Payne, 31, hade dött kom. Detta efter att han ska ha fallit från en hotellrumsbalkong i Argentinas huvudstad Buenos Aires.

Liam Payne befann sig i Buenos Aires för att se sin tidigare bandmedlem Niall Horan, 31, uppträda och med sig till Argentina hade han sin flickvän, influencern, Kate Cassidy, 25.

Men bara två dagar innan han avled hade Kate Cassidy åkt hem. Strax före Liams död hade hon lagt ut en video på Tiktok där hon sa att hon kände att hon ”bara måste åka hem” och förklarade att hon inte tycker om att vara på samma ställe mer än två veckor i rad.

Flickvännens första ord efter dödsfallet

Nu har hon för första gången kommenterat pojkvännens död.

Annons

I en händelse på Instagram skriver hon att ingenting har känts verkligt de senaste dagarna och tackar för allt stöd och den kärlek hon mottagit, därefter tilltalar hon pojkvännen direkt:

”Liam, min ängel. Du är allting. Jag vill att du ska veta att jag älskade dig ovillkorligt och fullständigt. Jag kommer fortsätta älska dig för resten av mitt liv. Jag älskar dig Liam.”

Men flickvännen är inte den enda som har uttalat sig.

Liam Paynes ex-flickvän, modellen och sångerskan Cheryl Tweedy, 41, postade ett inlägg på sin instagram under fredagskvällen.

Hon har en skarpare ton i sin text och ber alla att minnas att Liam inte bara var en popstjärna utan även var en son, bror och pappa till deras sjuåriga son. En son som nu måste möta en verklighet där han aldrig kommer se sin pappa igen.

Kritiserar media och sociala medier

Vidare kritiserar hon hur Paynes död exploaterats av media och ber människor att tänka sig för en extra gång innan de kommenterar inlägg eller sprider information i sociala medier.

Annons

”Innan du kommenterar eller gör en video, fråga dig själv om du skulle vilja att ditt eget barn eller familj skulle läsa det”, skriver Liams sons mamma.

Hon avslutar inlägget med att skriva:

”Snälla låt Liam behålla den lilla värdighet han har kvar i efterdyningarna av hans död och få vila i frid”

Vad man kan tänka sig att Cheryl syftar till är den mycket avslöjande och kritiserade rapporteringen som pågått i amerikanska medier, och på att det på internet spridits allt ifrån bilder på hans döda kropp till konspirationsteorier om vad som ligger bakom hans död.

Annons