LÄS MER: Exklusivt på Hänt Bianca Ingrosso Kändisintervjuer du vill se Nyhetsmorgon Ullared-profilerna Pernilla Wahlgren

Kändissonens kupp i Idol – därför visas inte auditionen på tv

21 sep, 2024
AvAlva Jonsson
adrian i idol 2024
Skådespelaren Adrian Macéus har tidigare setts i rollen som Benjamin i Max-serien Udda veckor. Nu gör han en oplanerad comeback i rutan – som deltagare i Idol!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Har Adrian Macéus en lookalike? – reportern bryter ihop helt: ”Shrek”Brand logo
Har Adrian Macéus en lookalike? – reportern bryter ihop helt: ”Shrek”

Adrian Macéus ,19, är son till Johan Macéus, 50, som är programledare på TV4-nyheterna och journalisten Karolina Palutko Macéus, 49. Utöver rollen som mellansonen Benjamin i Udda veckor känner vi också igen honom från serien Bert på C More där han spelar huvudrollen.

Utöver jobbet som skådespelare har Adrian ytterligare strängar på sin lyra – han är nämligen musiker och låtskrivare. Musiken verkar ha legat honom varmt om hjärtat hela livet och han har sedan ung ålder publicerat videos på Instagram, Youtube och TikTok där han sjunger och spelar. På senare år har Adrian också påbörjat en karriär som DJ.

Annons

Följde med en kompis till Idol – gick själv till slutaudition

I år skulle Adrian Macéus följa med en kompis som skulle söka till Idol. Macéus hade själv inga planer på att söka till programmet utan var bara med som stöd. När han var där blev han ombedd av Anders Bagge att sjunga, något han var helt oförberedd på.

I programmet får tittarna bara se Adrian komma med en guldbiljett, vilket såklart kan skapa förvirring. Nu berättar han för Hänt vad som egentligen hände.

– Jag blev tagen på sängen och visste inte riktigt vad jag skulle göra men sjöng helt oförberedd och superstressad för jag skulle iväg på en annan grej, berättar Adrian och fortsätter:

Annons
Adrian syns i bara någon sekund i tv.

– Jag gick vidare till slutaudition och var sjukt förvirrad. Jag hade inte sökt och hade inte tänkt söka, säger han till Hänt.

Vidare beskriver han hur han våndades inför slutaudition och inte visste hur han skulle göra.

– Men jag blev övertalad och tänkte till slut att all erfarenhet är bra erfarenhet så jag körde, säger Adrian.

Annons