ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Älskar, älskar inte-Alessandros kärlekslycka! Bekräftar relationen med tv-profilen

20 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
När något tar slut, tar något annat vid.
Alessandro, känd från tv-programmet Älskar, älskar inte 2022, har hittat kärleken igen.
Nu berättar han för Hänt om relationen med nya tv-profilen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?Brand logo
Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?

I början av oktober började mystiska bilder dyka upp på Alessandros sociala medier...Vadan detta?

En man med ett överskuggat ansikte? En ny kärlek?

Hänt var tvungen att slå en pling till Älskar, älskar inte-kändisen för att reda ut alla frågor och höra om det är någon ny kärlek på ingång.

Alessandro blev känd från tv-programmet Älskar, älskar inte 2022

Alessandro från Stockholm och fem år yngre Vitaliy från Ukraina, gav sitt allt och förhållandet en sista chans i tv-programmet Älskar, älskar inte. Det verkade gå bra, och bröllopet var planerat till sommaren. Men strax innan vigseln 2022 avbröts allt och de gick skilda vägar. Alessandro har tidigare berättat för Hänt att relationen gick för snabbt fram.

Annons

Efter ett tufft uppbrott fann Alessandro kärleken igen i Pedro, 15 år yngre. De hade träffats för fem år sedan, men det tog också slut efter att de båda insett att de var på olika stadier i livet.

Nu berättar Alessandro att han återigen hittat kärleken! I ännu en tv-profil.

Alessandro om nya kärleken Natanael Forsén: ”Vi kör fullt ut som partners”

När Hänt ringer en fredagskväll berättar Alessandro om kärlekslyckan.

– Åh, lite pirrigt är det, säger Alessandro och fortsätter:

– Det här är en sådan sjuk historia. Asså det har ju såklart varit ett dilemma det som har varit innan, men sanningen är att det inte har något varit någon glöd mellan mig och min tidigare partner. Och nu har jag känt att man måste våga öppna portarna också.

Och nu har han träffat nya partnern Natanael Forsén känd från SVT-programmet Första dejten 2022. Natanael är jämngammal med Alessandro, 41, vilket uppskattas enormt av huvudpersonen.

Alessandro och nya kärleken Natanael.
Alessandro och nya kärleken Natanael. FOTO: Privat

– Vi började skriva på Facebooks matchportal och han har liksom jag varit med i lite olika tv-produktioner, säger Alessandro till Hänt.

Under helgen så åkte Natanael upp från västkusten för att för första gången träffa på sin nya kärlek.

”Jorå han är i Stockholm! Och lilla Folke har accepterat honom med. Vi kör fullt ut som partners”, skriver Alessandro i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Privat

Annons