ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Per Holknekt visar upp stora bröllopslyckan: ”Helt underbar brud”

19 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Per Holknekt, tidigare gift med artisten Lena Philipsson, har nu en ny bröllopslycka inom familjen.
Idag, lördag, gifter sig hans älskade dotter Julia med sin Arvid.
”Så otroligt vacker, förstår att du är en stolt pappa”, skriver en följare på sociala medier.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför stöttade inte Per Morberg sin dotter Astrids valBrand logo
Därför stöttade inte Per Morberg sin dotter Astrids val

Per Holknekt, 64, jobbar som föreläsare och entreprenör och har en karriär fylld av upp- och nedgångar. Hans CV kantas framförallt av enorma framgångar. Inte bara har han flugit upp och ned i ramper och skateboardparker och blivit krönt som en av världens främsta skateboardåkare, han har också gjort en enorm resa inom näringslivet.

Holknekt har grundat omkring 30 företag och under 2000-talet startade han de framgångsrika varumärkena Odd Molly och Svea. Men efter succén med företaget kom andra problem in i bilden. Men oavsett vilka utmaningar han ställts inför har han alltid lyckats hitta styrkan och motivationen att resa sig och komma tillbaka.

Per Holknekts omskrivna kärleksliv – varit gift med Lena Philipsson

Men det är inte bara i affärsvärlden som det svänger. Så även i Pers kärleksrelationer. I två år var han gift med artisten och sångaren Lena Philipsson men efter en otrohetsskandal som fick stor medial uppmärksamhet gick paret tillslut skilda vägar.

Annons

Efter skilsmässan hittade Per kärleken igen i Linda, 48. 2018 slog de slag i saken och gifte sig i Los Angeles, USA. Några månader senare föddes dottern Carla, och lyckan var total. Men den varade bara i två år. Sommaren 2020 begärde Linda skilsmässa och sedan dess har Per levt som singel. Vilket liv han tidigare har berättat om Hänt för.

Och till sin äldsta dotter har han tidigare sagt att han inte tror att han någonsin kommer att bli kär igen. Men nu har hans älskade Julia faktiskt blivit det. För just i detta ögonblick gifter sig hans äldsta dotter!

”Vi är mitt i festen nu”, skriver Per när Hänt frågar hur det går.

Dottern Julia Holknekt gifter sig med pojkvännen Arvid

På ett Instagram inlägg berättar Per att hans dotter Julia nu har lagt till ett efternamn: Klintberg.

”Fru Julia Klintberg Holknekt. Min älskade dotter älskar Arvid (tryggheten själv).”

Trots att vigseln fortfarande är okänd, har Julia så smått börjat ladda upp bilder från dagen. Men pappa Per avslöjar att festen nu fortsätter inne i stan.

Annons

”Uppe på TAK vid Brunkebergstorg”, skriver han till Hänt.

Följarnas reaktioner på Per Holknekts bröllopsbesked

På Instagram strömmar reaktionerna in på Pers inlägg om att dottern har gift sig. Bara två timmar efter att han laddat upp bilden på Julia har det gillats över hundra gånger och flera glada följare har kommenterat.

”Så otroligt vacker. Förstår att du är en stolt pappa och att det kändes alldeles extra i pappahjärtat den dagen.”, skriver en följare.

”Helt underbar brud, gud jag minns när hon föddes och titta bara på henne nu. Snälla krama henne hårt från Staci och grattis.”, skriver en annan.

FOTO: TT

Annons