LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Emilio och Åsa Ingrossos ofantliga lycka – graviditeten ändrar allt: ”Familjen växer”

19 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Åsa Ingrosso skålade tidigare på Instagram för ett nytt kapitel i hennes och Emilios liv.
För Hänt berättar hon att det har en ny lägenhet i Mallis på g – och det är av en rolig anledning!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lisa Nilsson om sina barns frustration – jämför med Bianca IngrossoBrand logo
Lisa Nilsson om sina barns frustration – jämför med Bianca Ingrosso

Åsa Ingrosso, 50, är sedan nästan tio år tillbaka gift med Emilio Ingrosso, 59. Paret lämnade Sverige för ett tag tillbaka det varierade klimat i det avlånga landet för den spanska solkusten. Det var även på Mallorca som paret gifte sig.

Som tur är så reser resterande familjemedlemmar då och då till Spanien för att hälsa på både mamma och pappa – mormor och morfar. Nästa år blir de dessutom ännu fler, då sonen Oliver Ingrosso nyligen berättade om att han ska bli pappa igen.

Men nästa gång familjen kommer och hälsar på kommer de inte sitta och speja från den fantastiska terrassen.Åsa har nämligen tidigare bekräftat för Hänt att makarna beslutat sig för att flytta.

Därför flyttar Emilio och Åsa Ingrosso – familjen utökas

På sin Instagram hintar Åsa om att något spännande är på gång. I ett inlägg delar hon en bild från en middag med Emilio. Till bilden skriver hon:

Annons

”Skål för ett nytt kapitel!”

När Hänt når Åsa kan hon bekräfta:

– En ny lägenhet på Mallorca, berättar Åsa.

Emilio och Åsa Ingrosso måste ändra allt – familjen växer

I ett långt inlägg på Instagram berättar Åsa mer om den nya lägenheten, varför de valde och flytta och hur familjen växer.

”Igår fick tussarna se nya lägenheten för första gången. Det känns så bra detta för vi har letat nytt länge. Energin här är fantastisk och jag vill liksom bara vara där och supa in allt. Jaa.. VARFÖR väljer vi bort vår fantastiska terass? Är ni inte kloka? Jo, det är vi faktiskt men den här terassen är hysterisk och lever sitt egna liv. Detta huset ligger som i en strut som fångar upp hela Mallorcas vind. Även en dag när det på andra ställen inte blåser, för det är faktiskt en väldigt lugn och sansad ö. Så har vi storm hos oss. Våra möbler far omkring, lamporna blåser ner och går sönder, varenda kudde hamnar hos grannen och vårt megastora olivträd som väger bly har trillat så många ggr att nu häromdagen gick en gren av. Jag vet. Det SER perfekt ut. OM det är en helt vindstilla, inte för varm dag, så är det det. Nu städar jag mest. Sopar upp jord och fixar för att ens vilja gå upp där vilket gjort att det inte känns det minsta kul längre. Vi har haft magiska både dagar och kvällar där uppe. Men det är alldeles för många då vi inte kan vara där. Min dröm har länge varit att bara kunna öppna upp dörrarna från vardagsrummet och kliva rakt ut. Ja.. nu har jag fått det. Vi har inte längre havsutsikt men känslan av stillhet här är magisk. Lugnet. Utan vinande, bankande och skramlande även inne så det låter som hela huset ska fara iväg. Dessutom är havet numera precis utanför dörren så vi ser det många timmar varje dag ändå. Det känns verkligen helt ok. Dessutom!!

Annons

Familjen växer och vi behöver fler rum och mera utrymme. Nu får vi mer än dubbelt så stort och bara det känns så otroligt lyxigt. OCH! Hör på det här. Det är två terasser INNE i lägenheten. En jag ska göra utomhus spa/bad av a la Bali. Och en som ska bli orangeri med utgång till köket! Det är riktigt annorlunda och häftigt. Kan ni ens förstå hur min hjärna nu inreder för fullt? Det blir en helt ny stil här så jag har verkligen fått drömma mig loss. Det är SÅ sjukt kul och jag njuter varenda sekund. Vi har lite fix, målning och grejande framför oss men inga stora grejer. Sen flyttar vi om en knapp månad! Jag och Emilio är så glada och uppenbarligen även vovvarna! Jaa.. Såklart ska ni få se mer sen!”

FOTO: TT

Annons