LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Charlotte Perrelli och Anders Jensens fina fasad raserad – är inte som man tror

19 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Anders Jensen blev nyligen prisad för hans fina insatser på jobbet.
Men i ett inlägg på sociala medier berättar hustrun Charlotte Perrelli om att allt inte har varit så lätt:
”Det har varit tufft på många plan många gånger...”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun

Han är en av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer och vd. Hon är schlagerdrottningen och Melodifestivalvinnaren.

Anders Jensen, 47, och Charlotte Perrelli, 50, har varit gifta i nio år och har tillsammans fått barnen Adrian, 11, och Alvin, 5.

För närmare ett år sedan tog familjen ett stort beslut och lämnade Sverige för ett varmare klimat i Marbella, i Spanien. Nyligen firade de Charlottes 50-års dag i trädgården i sagda hus och artisten har avslöjat flera detaljer från den storslagna festen.

Men sedan flytten har Anders varit ute och rest mycket på grund av sitt arbete. Det har därför hänt att han ibland varit i Sverige, medan Charlotte och barnen har stannat kvar i Spanien.

Nyligen inträffade just ett sådant tillfälle då Charlotte tyvärr inte kunde närvara på en stor kväll för Anders. I ett inlägg efteråt berättar Charlotte om allt slit Anders lägger ner varje dag och hon berättar även om allt som händer bakom den fasad vi ser på sociala medier.

Annons

Anders Jensen tar emot pris för hans insatser på jobbet

Nyligen fick maken nämligen ta emot ett ärofyllt pris, ”Best in class M&A”, på galan Angel Prize 2024. Galan tog plats i Stockholm och det hela kom att bli en riktigt minnesvärd kväll för Anders.

I ett inlägg på Instagram berättar han om kvällen.

”Stort tack @nordicangelsofficial för priset Best in class M&A. Jag och mina kollegor har de senaste 10 åren förvärvat ca 150 företag i 10 länder, vi har konsoliderat många oerhört fragmenterade europeiska marknader och byggt ett oerhört fint företag. Vi är många som delar detta pris.”

När Hänt når Anders sätter han ord på känslorna efter vinsten.

– Det är alltid roligt med priser. Just det här priset visar ju att vi gjort något väldigt bra då vi expanderat in i tio nya länder senaste tio åren och lyckats konsolidera väldigt många fragmenterade marknader och lyckats bygga ett miljardbolag, förklarar Anders för Hänt och fortsätter:

Annons

– Nu var det jag som fick priset men naturligtvis är det ju ett lagarbete från ett väldigt skickligt team och priset delas med de.

Charlotte Perrelli berättar om arbetet bakom – är inte som man tror

Hänt frågar även Anders varför inte hustrun Charlotte kunde närvara.

– Nej, Charlotte hade inte möjlighet att medverka utan var hemma med barnen. Vi får fira i helgen istället.

Trots att hon inte kunde vara på plats för att gratulera sin fantastiska make, passar hon på att göra det på Instagram:

”Kunde inte vara stoltare!! Grattis till priset ”Best in Class M&A” Anders. Så som du sliter …. Varje dag. Så enormt många förvärv ni gjort under dessa 10 år. Jag står bakom dig, vid din sida och jag ser allt. Det har varit tufft på många plan många gånger men du tar dig igenom allt. Mamma lärde mig tidigt- Skam den som ger sig! Det är något vi anammat här hemma, i stort som smått. Skål för dig älskling och för hela @carygroup och @rydsbilglas_se för ett fantastiskt jobb och… det här är bara början. Tack @angelprizeofficial @andersjensen18.”

FOTO: TT

Annons