ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Därför vill inte OS-stjärnan Anette bo med kärleken Kenneth: ”Kommer aldrig..”

19 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Anette Norberg och Kenneth Bergman har varit tillsammans i femton år.
– Eller fjorton, tretton, nej men femton är det!, säger Anette till Hänt.
Längre fram i samtalet berättar hon varför paret, som varit ihop så länge, fortfarande bor isär.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Isabella Löwengrips krav på Paul Sundvik – vill bara ha dyra presenterBrand logo
Isabella Löwengrips krav på Paul Sundvik – vill bara ha dyra presenter

Anette Norberg, 57, är världens mest framgångsrika curlingspelare och med sina två OS-guld, tre VM-guld och sju EM-guld satte hon den sopande sporten på kartan för alla oss svenskar. För ingen har väl glömt den där sista stenen i Turin?

Hänt har nyligen pratat med superkvinnan om hennes nya framträdande i tv-rutan, livet efter bröstcancern och den fina relationen med särbon Kenneth Bergman och hennes två barn Therese och Tobias Westman.

Anette Norberg med i nya säsongen av Förrädarna

År 2017 var curlingspelaren Anette med i Hela kändis-Sverige bakar och gjorde succé även där, då hon nådde hela vägen fram till finalen. I finalen stod deltagarna inför uppgiften att skapa en personlig tårta, och såklart gav Anette sig på att försöka bygga en OS-tårta från guldminnet i Turin 2006 – som ledde till lag Norbergs första OS-guld.

Annons

I Let's dance gick det däremot inte lika bra för Anette då hon fick lämna redan i fjärde programmet. Där och då, 2023, stod det mellan Anna Brolin och Anette, varav den sistnämnda till slut fick lämna tävlingen.

– Det har varit bland det roligaste jag gjort, sa en då gråtmild Anette till David Hellenius i intervjun efteråt.

Men som tur för Anette har hon nu återigen fått vara med om det roligaste hon någonsin har gjort. Nyligen var hon nämligen med och spelade in den nya säsongen av tv-succén Förrädarna.

– Det var det roligaste jag har gjort, säger Anette om Förrädarna till Hänt.

Till Hänt berättar hon även mer om det där Let's dance äventyret och att hon nu med spänning väntar på att programmet ska komma tillbaka. Anette säger också sitt om programledarrollen.

– Jag hade tyckt att det var kul om Edvin Törnblom axlade den.

Därför bor Anette Norberg och Kenneth Bergman isär

När Hänt ringer Anette har hon precis klivit av tåget från Härnösand till Stockholm. Nu sitter hon i bilen med särbon Kenneth på väg till en middag för att umgås med honom och sedan även barnen i helgen.

Annons

Anette och Kenneth har varit tillsammans i 15 år men bor fortfarande isär. Det förklarar hon så här:

– Nej, vi har varit särbos hela tiden.

– Vi trivs så här, han har ju sitt jobb och sin lägenhet i Stockholm och jag jobbar och bor uppe i Härnösand, sen är jag ju nere här i en vecka, tio dagar i månaden, så då bor vi ju ihop. Man kan ju kalla oss för kvartsambos eller vad det heter, skrattar Anette.

Men något bröllop med Kenneth har inte varit på tal, istället väljer de att fira kärleken med att göra saker tillsammans och ha roligt ihop.

– Det är det som är fördelen med att inte ha en vardag ihop, då tar man vara på tiden när man träffas, säger Anette.

Anette är uppvuxen i Härnösand och trivs bra med sina kollegor, vänner och hund ute på landet. Till Hänt har hon tidigare berättat om livet i den lilla tätorten känd för sina historiska byggnader.

– Det är det enda stället där jag verkligen kan koppla av. Jag kan gå naken och bada varje morgon, det är 20 meter till vattnet. Jag kommer aldrig göra mig av med det stället. Mina barn Tessan och Tobias har även farfar och farmor i samma by så det är fantastiskt för dem.

Anette Norberg om hälsan efter cancerbeskedet 2013

För elva år sedan drabbades Anette av bröstcancer, men idag mår hon prima och är helt återställd.

– Hälsan är alldeles utmärkt, konstaterar Anette. Det är ganska länge sedan nu, och risken för återfall är framförallt i den närmsta tiden efter behandlingen.

FOTO: TT

Annons