LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Anna Brolins heta kyss med kollegan – chockbilden ingen fick se

06 sep, 2024
Nyligen gick den årliga Kristallen-galan av stapeln.
Men under prisutdelningen var det något annat som stal publikens uppmärksamhet – nämligen en kyss mellan programledarna Anna Brolin och Suzanne Sjögren!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”Brand logo
Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”

Under torsdagskvällen var det dags för den årliga Kristallen-galan där tv-program och tv-personligheter i Sverige tävlar om åtråvärda priser i olika kategorier. Priset är tänkt att motsvara den amerikanska Emmyn och hålls på Cirkus i Stockholm.

På Kristallen fick vi se hela Sveriges tv-elit gå på mattan och flertalet av våra mest folkkära tv-profiler prisades för deras insatser under året som gått. Några av årets vinnarna var William Spetz som prisades för bästa manliga huvudroll och Pernilla Wahlgren som fick priset som årets kvinnliga programledare.

Annons

Anna Brolin delade ut ett pris och en kyss till Suzanne Sjögren

Någon annan som vann pris under kvällen var den välkända svensk sportjournalisten Suzanne Sjögren, 50, som prisades för årets sportproduktion.

Men när priset delades ut var det något annat än statyetten som stal allas uppmärksamhet – Suzanne fick nämligen en kyss av programledaren Anna Brolin, 44.

På fotot får se se att kyssen ägde rum. Men momentet visades inte under den specialgjorda Kristallen-sändningen i SVT:s Efter Fem under torsdagen.

Suzanne Sjögren och Anna Brolin
Anna Brolin kysste Suzanne Sjögren!FOTO: TT

Anna är en av Sveriges främsta programledare och har länge varit aktiv inom sportvärlden precis som Suzanne. Vanligtvis ser vi Anna i program som Farmen, Nyhetsmorgon och Biggest Loser, men hon är kanske främst känd för rollen som sportjournalist i ett flertal sportprogram på TV4.

Annons

Hon och Suzanne Sjögren är goda vänner sedan lång tid tillbaka, tidigare i år kunde vi bland andra skymta Anna som en av gästerna på Sjögrens bröllop.

FOTO: TT

Annons