LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bachelor-Christians chockerande bild – helt oigenkännlig

10 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Den tidigare Bachelor delatagaren Christian Nicolaisen visade upp en bild för sina följare där man knappt kunde se att det var han. Anledningen?
En kraftig allergisk reaktion som tvingade honom att åka till akuten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Fröken Snusk upp det privata i sin mobilBrand logo
Här visar Fröken Snusk upp det privata i sin mobil

Christian Nicolaisen, 39, deltog i The Bachelorette 2010, där gick han hela vägen och fick den sista rosen av Frida Danielsson. Men relationen sprack efter bara en månad. Tolv år senare, 2022, var det dags för Christian att söka kärleken i tv-rutan igen – men den gången var det han själv var en de som stod i centrum i tävlingen Bachelor.

Han fick ta över rollen efter att den första ungkarlen Sia Hatami, avbröt sin medverkan efter som att han hade blivit förälskad.

I samband med att han deltog i Bacheolor berättade Christian Nicolaisen för Hänt att han sedan 2010 startat ett företag som jobbade med signering av digitala dokument och att han själv var VD för företaget.

Där slutade The Bachelor med att Christian gav den sista rosen till Anna Lundin – men inte heller den romansen höll sig i längden och efter det har har inte deltagit i några fler tv-serier.

Annons

Skrämmande bilden: ”Allergiska reaktioner”

Under torsdagen delade han en bild i en händelse på hans Instagram som chockerade många av hans följare.

I bilden kunde man nämligen se hur Christian var närmast oigenkännlig, med kinderna och hakan så svullen att halsen knappt syntes.

Till bilden gick texten ”När helgen drabbar dig hårdare än du väntade dig…allergiska reaktioner i stället för Negronis”

För Hänt berättar Christian att anledningen till den allergiska reaktionen var att han hade testat ett nytt schampoo för sitt skägg – något som kroppen inte alls tyckte om.

Fick åka till sjukhus: ”Akuten två gånger”

Enligt Christian är det första gången som han drabbas ev en allergisk reaktion, och den här var rejäl. Han fick nämligen en så kraftig reaktion att han tvingades söka sig till sjukvården.

Till Hänt berättar han:

”Var på akuten två gånger”, skriver han och fortsätter:

”Spred sig till halsen så det blev illa kvickt.”

Men allt ska ha gått bra. På Instagram kan man i bilder efter den där man ser den kraftiga allergiska reaktionen se en till bild på Christian Nicolaisen, där man ser hur hans ansikte återgått till sitt normala tillstånd.

FOTO: INSTAGRAM

Annons