ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bonde-Heidis nya utspel om Peja – ratar hans utseende

20 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
För tre år sedan skrev Heidi till bonden Peja i Bonde söker fru 2021.
Nu berättar Heidi för Hänt om kontakten mellan dem idag och att hon inte är intresserad av Peja längre.
”Jag vill ha någon som är lång och mörk, med bruna ögon”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Heidi och mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, hade en intensiv och stormig relation under Bonde söker fru 2021. Heidi fick tidigt känslor för Peja, men beslutat tvärt att lämna hans gård efter att han berättade att känslorna inte längre var besvarade. Flytten kom plötsligt och det var innan han ens han skicka hem någon av de andra brevskrivarna.

I efterhand ångrar Heidi att hon överhuvudtaget deltog i Bonde söker fru, och kände att hon borde ha åkt hem mycket tidigare än vad hon gjorde. Tidigare har hon berättat om att hon hoppats bevara en vänskap med Peja, vilket hon också lyckats gjort.

”Jag har haft lite kontakt med Peja”, skriver Heidi till Hänt.

Bonde-Heidi om senaste dejten: ”Det gick inte så bra”

Sist Hänt pratade med Heidi berättade hon om en midsommarlunch som slutade i mindre kalabalik.

Annons

– Han frågade om jag ville fira midsommarafton ihop. Jag bjöd hem honom på middag men sa att jag inte dricker alkohol så han fick inte dricka heller, berättade Heidi för Hänt.

Heidi har varit nykterist i snart 15 år och ser gärna att hon träffar någon som inte dricker alkohol. Mannen som hon hade bjudit över gick med på detta. Men när han kom fram och maten var uppdukad, drog han fram en stor flaska whiskey och började dricka.

– Då slängde jag ut honom och sen satte han sig i sin bil och tjurade. Han har inte hört av sig sen dess.

En dejt som hon dock minns bättre är en från skogen, men som också tyvärr slutade i arga känslor. När Hänt når Heidi nu är hon hos sin före detta särbo som bor utanför Kalmar.

”Vi var ihop i 10 år, sen gjorde vi slut och blev bästa kompisar istället i nästan 20 år.”, skriver hon inledande till Hänt.

”Jag gick på en dejt för ett tag sen men det gick inte så bra, vi skulle vandra i skogen men jag gick fel o vi gick vilse i flera timmar. Han blev jättearg o hörde inte av sig mer”.

Annons

Bonde-Heidis nya ord om Pejas utseende: ”Peja är blond och blåögd”

Vidare förklarar Heidi för Hänt att hon bara är vän med sitt ex, men att hon också haft lite kontakt med en annan flamma i livet: Peja.

”Jag har haft lite kontakt med Peja men jag är inte intresserad av honom längre, jag vill ha nån som är lång och mörk med bruna ögon, Peja är blond och blåögd”.

Så nu ska Heidi i stället bege sig ut på en tågluff genom Italien för att hitta kärleken, gärna en italienare. Hon ska besöka Venedig, Florens och Rom.

– Jag är så trött på alla tråkiga svenskar, nu vill jag träffa en italienare, har hon tidigare berättat.

Hänt har sökt Peja för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons