BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Carola och dottern Zoe i trafikolycka – läskiga bilderna

11 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.
När Carola Häggkvist, 58, skulle skjutsa dottern Zoe till tåget så kraschade de bilen.
– Regn och tidsbrist med för lite sömn i en rondell... ingen kom till skada, skriver Carola.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lisa Nilsson om sina barns frustration – jämför med Bianca IngrossoBrand logo
Lisa Nilsson om sina barns frustration – jämför med Bianca Ingrosso

Det var när Zoe Häggkvist stod och väntade på bussen i regn och mörker som busschauffören bara åkte förbi. Mamma Carola, 58, såg det hela och valde då att sätta sig i bilen och skjutsa dottern till tåget. Men det hela slutade i en krock.

Som tur kom ingen till skada men bilen blev rejält kvaddad. På Instagram skriver Carola så här:

”Det blir inte alltid som man tänkt sig... Tur att allt gick bra och att jag kunde skapa en melodi till skumpandet (om än lite skev) mitt i fadäsen. Regn och tidsbrist med för lite sömn i en rondell... ingen kom till skada och hyrbilen lagas på verkstad nu och blir som ny!”

Utifrån hashtaggsen på hennes Instagram går det att utläsa att Carola själv inte borde ha skjutsat i pyjamasen men att hon såklart ville väl.

Annons

Stöd väller in på Carola Häggkvists sociala medier

Bara några minuter efter att Carola lade upp klippet från krocken har flera oroliga följare hört av sig och inlägget har i skrivande stund över 1000 gillamarkeringar.

”Så bra att det löser sig, tur att du och din dotter inte skadade sig.”, skriver en följare.

”Skönt att ni är oskadda. Att bussen körde förbi ger dålig smak i munnen dock. En fullsatt buss brukar ha en ”fullsatt” skylt uppsatt. Var rädda om er och ha en fil helg”, skriver en annan.

FOTO: Skärmdump Instagram

Annons