LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Christina Schollins ofantliga lycka: ”Utökat vår familj”

18 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Efter åtta år av samarbete ser familjen Wahlgren teamet bakom Wahlgrens värld som en del av familjen.
Eller i alla fall, Christina Schollin, som efter en inspelning på Hotel Skeppsholmen passade på att hylla produktionen och deras arbete i ett inlägg på sociala medier:
”Fantastiskt tv-program”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

Familjen Wahlgren/Ingrosso/Schollin har fullt upp. Just nu gör Pernilla Wahlgren succé med showen Happy Endning, dottern Bianca har nyligen meddelat att hon börjat dejta och sonen Benjamin radar upp nya hits och vinster. Oliver Ingrosso och kärleken Zoe Fay Brown fick förra året lilla Kali och Zoe har nyligen meddelat att hon är gravid igen.

Christina Schollin, 86, återvänder till Fanny och Alexander och i oktober syns hon på Dramaten igen. 2022 så hyllades hon för sin roll som ”drottningen” på samma scen i Shakespeares Macbeth.

Tillsammans syns hela familjen då och då i Wahlgrens värld. I sexton säsonger har kändisfamiljen visat upp sin vardag för hela Sverige. Nyligen var produktionen och hälsade på hos Christina och Hotel Skeppsholmen för att filma kommande avsnitt.

Annons

Christina Schollin: ”Vi i familjen Wahlgren har utökat vår familj”

Men lilla sonen Kali och Oliver och Zoes nästa barn är inte den enda tillökningen vi får höra om i år från familjen Wahlgren. Nu berättar även Christina Schollin om att produktionen av Wahlgrens värld har blivit en del av den stora familjen:

”Wahlgrens värld kom till mitt hotell och filmade mig för kommande avsnitt i detta fantastiska tv-program. Vi i familjen Wahlgren har utökat vår familj med teamet i Wahlgrens värld som vi nu jobbat med i åtta år. När filmningen var avslutat åt vi en härlig lunch i hotellets matsal och jag passade på att tacka personalen i receptionen för fin service som gör att jag känner mig som hemma”, skriver Christina i ett inlägg på Instagram.

Programmet, som streamas på MAX och går linjärt på kanal 5, har nu rullat på i sexton säsonger.

Christina Schollins stora barnbarnslycka

För lite mer än ett år sedan fick Christina äntligen träffa barnbarnsbarnet Kali och beskrev det hela som en ofantlig lycka. I ett inlägg där hon ses tillsammans med Pernilla och lilla Kali kommenterar många glada följare.

”Han är så himla söt jag har två barnbarn tre och fyra år. Jag älskar de så mycket så förstår känslan hos er”, skriver en följare.

”Vilken lycka i blicken på er båda på sista bilden! Så fint!”, skriver en annan.

FOTO: Skärmdump Instagram

Annons