ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Här kysser Tommy Nilsson kvinnliga artisten i tv – närgångna scenerna

18 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
I kvällens avsnitt av Doobidoo tävlar bland annat Tommy Nilsson och Lisa Miskovsky.
Tillsammans framför de Dolly Parton och Kenny Rogers superdänga Islands in the Stream – och de blir närgånget!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Från en älskare till en annan sjunger Tommy Nilsson, 64, och Lisa Miskovsky, 49, tillsammans under fredagens avsnitt, det nionde i raden, av långköraren och hyllade musikprogrammet Doobidoo.

Framförandet av Dolly Parton och Kenny Rogers låt Islands in the Stream får stående ovationer av både publik och andra tävlande i SVT-studion.

– Ja! De ska vi ha, Tommy Nilsson, Lisa Miskovsky!, utbrister programledaren Lasse Kronér.

Men det är varken sången eller publikens vilda jubel som skapar några rubriker ikväll – utan något helt annat. Inte heller är det något som programledare Lasse Kronér, 61, har gjort.

Tommy Nilssons karriär och liv idag

Tommy Nilsson är mest känd för det svenska folket som artist och låtskrivare men har på senare år också seglat upp som en riktigt duktig skådespelare.

Annons

Den folkkäre artisten har tidigare varit gift med Malin Berghagen men är sedan 15 år tillbaka förlovad med Linda Olsson, 45. Tillsammans har de två barn ihop, Tim, 11 och Leona, 2.

Tommy har även fyra barn från tidigare förhållanden, barnbarn och han är även gammelmorfar.

Hans största hits känner vi redan till vid det här laget men att han gjorde filmdebut förra året, det visste nog inte alla om! Men i dagens Doobidoo visar han återigen prov på vilken enorm sångröst han besitter.

Här kysser Tommy Nilsson artisten Lisa Miskovsky på pannan – närgångna scenerna

Under fredagen kunde vi se Tommy som en av deltagarna i Doobidoo – ett program som han har besökt flera gånger tidigare. Men han har aldrig tävlat tillsammans med Lisa. Eller?

För ett år sedan kunde vi faktiskt se, då Melodifestivalen-aktuella Lisa Miskovsky, och Tommy gör upp i en rafflande tävling i Bingolotto. Så de två musikerna har träffat på varandra förut.

Annons

I en intervju med Nöjeslivet svarade Nilsson så här på frågan om deras relation och insatsen i årets Doobidoo.

– ”Miskovskan”! Det är en skön tjej som jag verkligen har respekt för och uppskattar. En jättefin låtskrivare och en skön tjej. Vi hade trevligt där, säger Tommy.

Efter att musikerna har framfört Dolly Parton och Kenny Rogers låt så ställer sig Tommy bakom Lisa och kramar om henne. Men det slutar inte där. Han ger också henne en liten kyss på pannan innan de går tillbaka till tävlingspodiumet.

Tommy Nilsson kysser Lisa Miskovsky på pannan i Doobidoo.
Tommy Nilsson kysser Lisa Miskovsky på pannan i Doobidoo. FOTO: SVT Play

FOTO: TT, Skärmdump SVT Play

Annons