LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Danny Saucedos stora glädje med kärleken Anna – bebislyckan är total!

20 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Livet i bebisbubblan har inte sugit ur musten ur Danny Saucedo. Tvärt om beskriver han hur livet just nu är på topp.
– Det är så jävla gosigt och ännu bättre än vad jag trodde, säger han i en intervju med Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

Det har snart gått ett år sedan popartisten Danny Saucedo, 38, och hans flickvän Anna Eriksson, 29, välkomnade sitt första barn, sonen Nahuel Gabriel Åke Saucedo ett namnval han tidigare uttalat sig om.

Danny Saucedo slog igenom när han deltog i Idol 2006 och har sedan dess uppträtt både som soloartist och i bandet E.M.D. Utöver att leverera hit efter hit efter hit under åren, han har dessutom varit med i Melodifestivalen flera gånger.

I en intervju med Aftonbladet berättar Danny om hur livet ser ut som småbarnförälder.

Drömt om barn länge – stora lyckan

Danny berättar för tidningen att det här med att bli pappa är något som han sett fram emot väldigt länge – och tanken på att skaffa barn har funnits med honom hela karriären.

Annons

–Ja, ända sedan ”Idol”-tiden har jag drömt om att bli farsa. I alla fall i tanken, jag tror inte jag hade varit så närvarande farsa om jag hade fått barn då. Därför är jag tacksam att det blev när det blev. Jag känner verkligen att det här var rätt tidpunkt, säger han i en intervju med Aftonbladet.

Men den första tiden som förälder har dock inte bara varit en dans på rosor utan har kommit med en ökad känsla av oro också till följd av att det varit så mycket nytt.

– Men på det stora hela har det varit helt fantastiskt. Det är så jävla gosigt och ännu bättre än vad jag trodde, säger han i intervjun.

Får sova om nätterna: ”Livet får fem plus av fem möjliga”

Danny berättar att paret dock varit förunnade att sonen sovit ordentligt om nätterna.

– Han är väldigt snäll och ta i trä så har det inte varit någon kolik så vi har fått sova. Det är underbart och jag är så tacksam för det. Men bara för det så blir väl nästa unge raka motsatsen.

Men på det stora hela är Danny väldigt nöjd med tillvaron.

– Livet får fem plus av fem möjliga. Jag är väldigt tacksam för allt, säger han till Aftonbladet.

FOTO: Skärmdump/Instagram / Claudio Bresciani/TT

Annons