LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Dr Phils ex-fru avslöjade det värsta – innan hon tog sitt sista andetag

28 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Dr. Phil känd för att bland annat ha avslöjat otrogna makar under de 21 säsongerna av sitt program, men han själv bar på en hemlighet...
Exfrun Debbie Higgins valde att berätta sanningen, innan hon somnade in:
– När jag konfronterade honom med hans otrohet så förnekade han inte kvinnorna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”Brand logo
David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”

I början av förra året meddelade Phil McGraw, 74, och gänget på produktionsbolaget CBS att långköraren Dr Phil går i graven. 2018 skrev han på ett femårsavtal och 2023 slutade programmet att spelas in.

– Jag har varit välsignad med över 25 år i tv. Det har varit ett fantastiskt kapitel i mitt liv och karriär, men nu behöver jag bege mig vidare, sa Phil McGraw i ett tidigare uttalande till magasinet People.

Skandalerna kring Dr. Phil – anklagas för övergrepp

Programmet som Dr. Phil var programledare för var ett amerikanskt program där olika människor kom för att diskutera olika personliga problem eller ta upp relation– och psykologiska frågor.

Programmet blev känt mycket på grund av de absurda problem som en del kom in med, men också Dr. Phils mycket konfrontativa stil när han som tidigare psykolog skulle ge olika råd för att kunna förbättra och förändra sina liv.

Annons

Men tv-terapeuten som blandade underhållning och livsrådgivning är inte helt oskyldig själv. Bland annat har hans före detta patienter riktat skarp kritik mot honom.

Han har exempelvis anklagats för sexuella övergrepp av patienten Sara Jane Morrison.

– Han förde sin hand upp och ner på insidan av mitt lår, hela vägen upp till trosorna. Han placerade handen mellan mina ben, tog innanför min blus och rörde mina bröst, har hon berättat.

Och 2009 stämde även den före detta patienten Shirley Dieu tv-psykologen. Hon anklagade honom för att ha tagit henne på brösten och ha hållit henne instängd på ett kontor.

Dr Phils exfru avslöjade hans mörka förflutna – innan hon dog

För alla som sett Dr Phil är också Robin McGraw, Phils fru, ett välkänt ansikte. I avsnitten så sitter hon i studion och stöttar sin make.

Men innan Robin kom in i bilden så var Phil gift med Debbie Higgins. Det före detta paret träffades i skolan när Phil spelade amerikansk fotboll och Debbie var en upphaussad cheerleader.

Annons

Phil och Debbie gifte sig när de bara var 20 år men skiljde sig bara tre år senare. Senare i livet har Debbie berättat att hon tror att Phil var otrogen.

– När jag konfronterade honom med hans otrohet så förnekade han inte kvinnorna, och han sa till mig att det inte hade något att göra med hans känslor för mig, och att jag skulle växa upp – det var så här världen såg ut, har Debbie sagt enligt Femina som hänvisar till Boreddaddy.

Debbie Higgins gick bort i cancer 2014 och blev 64 år gammal.

FOTO: TT

Annons