ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Efter uttåget ur Idol – nu chockar Benjamin alla med barnbeskedet!

20 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
AvAlva Jonsson
Det blev tyvärr Benjamin ”Banjo” Löfquist som var tvungen att lämna Idol 2024 tillsammans med Robin Hörnkvist.
När Hänt träffade Benjamin inför den ödesdigra lördagen avslöjade han dock att han har mycket annat kul att se framemot.
Som exempelvis en liten bebis.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

Lördagsfinalerna av Idol 2024 är äntligen igång och förra veckan var vi tvungna att ta farväl av Leon Cotter, 19. Den här veckan var det dags för 1980-tals tema och bland annat var den svenska punkkungen Magnus Uggla, 70, på plats för att sporra de smått nervösa och pirriga deltagarna.

Benjamin ”Banjo” Löfquist valde att framföra a-has Take On Me och kollegan Robin Hörnkvist rockade loss med Separate Ways av Journey. För deras del räckte det tyvärr inte hela vägen men som tur i oturen väntar Robin barn med flickvännen Elin Ekman. Och som ett brev på posten, kommer även Benjamin med ett glädjande babybesked.

Benjamin fortfarande sjuk inför uppträdandet: ”Hittar inte tonen”

Inför första lördagsfinalen var 27-åriga Benjamin rejält taggad på att gå upp på scenen i Filadelfiakyrkan, numera Idolarenan.

Annons

– Jag är svinpepp, jag är så exalterad och ser fram emot det väldigt, väldigt mycket, säger Benjamin till Hänt.

Då klarade han sig vidare, men i lördags tog tyvärr resan slut. Innan uppträdandet berättade han också om att sin postcovid och att han fortfarande har haft det svårt med sjukdomen.

Benjamin har problem med bihålorna och senaste tiden har det gått upp och ner.

– Jag får en annan tonalitet och det blir ganska jobbigt i samband med att ha såna här ”in-ears”. Så det i kombination med att vara täppt, gör att jag jag inte hittar tonen lika bra. Det är det jobbigaste faktiskt, det är en utmaning.

Benjamin om sambo Sandra Sondells kärleksförklaring – plötsliga barnbeskedet: ”Jag vill ha barn med dig”

Benjamin har sedan tidigare sambo som var och hejade på under båda lördagsfinalerna.

– Vi är inte förlovade men det kanske kommer i framtiden, har han tidigare berättat.

Men Sandra är inte den enda som hejar på Benjamin i publiken. Förra lördagen var blanda annat hans mamma och fem syskon där.

– Jag har åtta småsyskon totalt, vi är en stor familj.

Benjamin intervjuas av Hänt under genrepet. FOTO: Hänt

Och det leder oss till en riktigt fin historia med Sandra.

För Hänt berättar Benjamin om att Sandra först inte ville ha barn, men han ville det och då blev han orolig att det skulle sätta käppar i hjulet för relationen.

Annons

– Men sen ett par år senare, efter att hon träffat min familj och umgåtts mer med barn så gav hon mig den finaste komplimangen jag fått i mitt liv:

– Jag skulle inte kunna beröva världen på att någon ska få ha dig som pappa. Jag vill ha barn med dig.

Orden gjorde Benjamin oerhört glad och till Hänt berättar han att det inte kommer att ske nu, nu, nu... men i framtiden!

– Jag gillar barn väldigt mycket, så det är kul.

Så trots att det inte blev någon längre sejour i Idol, så finns det mycket annat kul som väntar Benjamin.

FOTO: Hänt, TT

Annons