ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Magnus Ugglas felsägning i direktsändning – avslöjar detaljen ingen visste om

19 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Kvällens Idol 2024 gästades av inga mindre än Magnus Uggla och Sofie Svensson.
Men under Ugglas korta tid som jurymedlem i programmet hann han och superduon Pär Lernström inte bara avslöja en sak – utan två!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks oro för föräldrarna Mia och Jesper i USA: ”Läskigt”Brand logo
Peg Parneviks oro för föräldrarna Mia och Jesper i USA: ”Läskigt”

I kvällens Idol 2024 satt ingen mindre än Jag-mår-illa-Magnus Uggla, 70, i juryn bredvid Anders Bagge, Peg Parnevik, Katia Mosally, och Ash Pournouri.

Tillsammans med Årets manliga programledare, Pär Lernström, som dessutom tolkade en av Magnus gamla låtar i början av programmet, lyckades de med konststycket att inte bara avslöja en sak om nästa lördag – utan två!

Juryn har redan börjat få lite kritik av årets tittare över att de är lite för hårda mot de nyblivna stjärnorna på scen. Så här skrev en tittare i TV4:s livechatt under sändningen:

”Till juryn: var inte så negativa i er analys, berätta vad som var bra, vad som ska förstärkas!”.

Därför var det kanske extra skönt att Sveriges första punkare tillika fantastiska sångaren och artisten Magnus Uggla lättade upp stämningen ikväll.

Annons

När Magnus hyllade en av deltagarna, Margaux Flavet, passade han också på att ge en liten känga till juryn.

– Det var verkligen skitbra. Om jag får bestämma skiter vi i utröstningen och så röstar vi ut juryn i stället, säger han och möts av skratt av både publik och deltagare.

Här avslöjar Magnus Uggla nästa veckas tema

Kvällens tema var 1980-tal och flickidolen Robin bjöd på Flashdance med Irene Caras What a Feeling, Ella drog ut Welcome to the Jungle med Guns N' Roses och Lucas bjöd på Tom Pettys Free Fallin'.

Och det var under den sistnämndas ris och ros som Magnus Uggla råkade dra till med en klassisk felsägning.

– Jag tyckte att det var väldigt bra, det var du absolut, men du ska inte stå och hålla i stativet som om det är en snuttefilt. Men vet du vad jag tror. Det är att nästa vecka, då det blir låtar på svenska, det kommer du att göra helt grymt!

Så då vet vi alltså, spoilervarning! Nästa veckas tema tar alltså avstamp i den svenska musikvärlden. På TikTok, direkt efter sändningen, pratar också juryn om hur intressant det kommer att bli att höra alla deltagare sjunga på svenska.

– Tänk typ höra Minou på svenska, wow, säger Peg Parnevik i klippet.

Miriam Bryant gästar Idol 2024 nästa vecka

Men inte var det bara Uggla som kom med avslöjande ikväll. Pär Lernström avslöjade också att sångaren Miriam Bryant kommer nästa vecka.

Vilken lördag vi har att se fram emot med andra ord!

FOTO: TT, TV4 Skärmdump

Annons