LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Sötchocken! Första bilden på Alexander Skarsgård och Tuva Novotnys son

02 sep, 2024
För lite över ett år sedan berättade Alexander Skarsgård att han hade fått en son – nu får vi för första gången se hans söta lilla ansikte.
Se bilderna här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”Brand logo
Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”

I mars förra året bekräftade skådespelaren Alexander Skarsgård, 47, att han tillsammans med skådespelerskan och kärleken Tuva Novotny, 44, hade välkomnat en liten son till världen.

Det var på röda mattan till premiären för den fjärde och sista säsongen av serien Succession som den glada nyheten bröt ut.

Alexander Skarsgård håller gärna privatlivet hemligt

Alexander och Tuva har verkligen hållit både sitt kärleksliv och familjeliv långt bort från offentlighetens ögon under de många år det varit tillsammans.

Annons

Redan 2019 skapade paret rubriker när det sågs tillsammans på Ica – men det är inte känt hur länge de faktiskt har varit ett par.

Senare, under våren 2022 bekräftade Tuva plötsligt att hon var gravid och spekulationerna drog snabbt igång om att Alexander skulle bli pappa för första gången.

Även november förra året höjde paret ögonbrynen på massorna när de fotograferades med en barnvagn i New York.

Första bilderna på Alexander Skarsgård och Tuva Novotnys son

Det var den första bilden på sonen tillsammans med mamma och pappa – men nu har det hänt igen, och denna gången får vi för första gången se se den lilles ansikte!

Under veckan pågår den 81:a årliga internationella filmfestivalen i Venedig och i samband med festivalen knäpptes ett och annat kort på två tredjedelar av familjen. På bilderna ser vi mamma Tuva anlända glatt till filmfestivalen under första dagen, tillsammans med med sonen iklädd i somriga gula kläder.

Annons
Tuva Novotny
Starpix

Vad sonen heter och exakt hur gammal han är inte känt men vi kan med säkerhet säga att han är ett riktigt charmtroll!

FOTO: TT

Annons