LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Gry Forssells tårfyllda avslöjande i sändning – lyckan med maken Alex

13 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Gry Forsell och maken Alex Kossek
Gry Forssell firade 20 år i Mix Megapols morgonradio.
Då överraskades hon av maken i direksändningen.
– Du visar dem vad ” Kliva upp och gå till jobbet” betyder, säger maken Alex Kossek.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Gry Forssell, 51, har blivit en av Sveriges mest älskade programledare. I fredags firades hon stort i Gry Forssell med vänner i Mix Megapol då hon programlett mornarna i Mix megapol i hela 20 år.

Men de tidiga mornarna har haft en stor baksida.

I programmet läser Jakob Ökvist upp ett dilemma från en lyssnare som berörde Gry lite extra mycket.

Överraskas med hälsning från sin make

– Min fantastiska fru har i 20 år klivit upp i ottan för att underhålla hela Sverige i radion. Under tiden har jag och barnen utvecklat våra egna morgonrutiner här hemma. Vi har börjat med pappas galna pannkaksfrukost!

Han fortsätter läsa:

– Vi dansat med händerna högt över huvudet till afrobeat och har till och med nyligen infört en tävling om vem som kan hitta flest udda strumpor på kortast tid. Hur kan jag inkludera min fru i bära morgon stunder utan att hon behöver överge sin passion för morgonradion?

Annons

Gry undrar vad kollegan Johan Petterson tycker om frågan, som uppenbarligen är från hennes man. Han svarar att han tycker att kvinnan som frågan handlar om ska fortsätta underhålla Sverige.

Orden får Gry Forssell att bli tårögd

Tillslut avslöjas det att Gry Forsells make Alex Kossek är med på telefon.

– Jag tycker att du är så himla duktigt som har gjort det där i 20 år och du visar dem vad ” Kliva upp och gå till jobbet” betyder. Jag tycker verkligen du är en förebild för både mig och barnen och jag tycker du gör det så fantastiskt bra, säger han till Gry.

Svaret från maken får alla i studion att börja applådera.

– Jag är glad, gud va gullig du är som säger så Alex, jag är jätteglad för det, men du vet ju också att det betyder så jävla mycket att du är världens bästa pappa också och har tagit hand om barnen. Vincent var ju bara ett år är jag började jobba här, svarar hon sin man.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT / INSTAGRAM

Annons