LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Här kastar Lotta Engberg kläderna – chockdraget i tv

13 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Lotta Engberg blev nyligen anmäld till Granskningsnämnden efter hon hade pussat Bäst i Tests David Sundin för andra gången.
I avsnitt åtta av Bingolotto fortsätter galenskaperna.
Allsångsdrottningen kastar nämligen av sig sina kläder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens chock – här får hon veta att Lotta på Liseberg läggs ner: ”Mitt fel?”Brand logo
Pernilla Wahlgrens chock – här får hon veta att Lotta på Liseberg läggs ner: ”Mitt fel?”

När den svenska favoriten Bäst i Test gick på Sveriges Television mellan åren 2017 och 2023 låg programmet under kategorierna ”För hela familjen” och ”Barn”.

Sedan 2024 rullar långköraren vidare med reklampauser på TV4 och där ligger programmet under genren ”Nöje” och ”Familj”. Men kanske är det dags att revidera det tidigare genrevalet.

För det har börjats pussas en hel del.

Så pass mycket att en tittare till slut tappade det och anmälde en av huvudpersonerna till Granskningsnämnden. I anmälan nämns den som delade ut den omtalade kyssen och det är ingen mindre än vår allas, Lotta Engberg:

"Lotta Engbergs kyss på David Sundin strider mot samtyckeslagen och är olämplig att ha med i ett program riktat mot familjer", står det i anmälan, som Nyheter24 har tagit del av.

Annons

Enligt sajten uppger TV4 att kyssen skett under ordnade former.

"Vi har alltid löpande kontakt med produktionen så att momenten som spelas in känns bra för alla inblandade, så även i det här fallet. David och produktionen hälsar att allt har gått enligt protokoll och ingen inblandad är ledsen eller besviken."

Men Lotta Engberg delar inte bara ut kyssar i tv, utan hjälper också till att dela ut en massa pengar i Sjuans Bingolotto. Temat för kvällens avsnitt, det åttonde i raden, är kropp och själ.

Lotta Enberg kastar av kläderna i direktsändning

Lotta bjuder som vanligt på ett fullspäckat Bingolotto. Bland annat uppträder Tenessee Tears och Maria Lundqvist är på besök och ringar in siffror tillsammans med Lotta.

Temat för kvällen är kropp och själ och precis innan programmets slut känner Lotta att hon måste dela med sig av något.

– Jag har inte berättat om mina... Om jag får välja en kroppsdel just nu så tänker jag fötterna, de är så trötta på att gå i dessa rosa, högklackade skor, så de får hamna där!, säger hon och kastar av sig högklackarna mot kameran.

FOTO: Bingolotto/Sjuan

Annons