LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Mats Sundins barn fick inte prata i tv – tystas helt: ”Problem”

13 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Stort haveri i söndagen Nyhetsmorgon.
Precis när Mats Sundins son Nathanael skulle svara på vad har tycker är det bästa med hans pappa stängs ljudet i Nyhetsmorgon plötsligt av – och sändningen avbryts.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Ishockeylegenden Mats Sundin, 53, gästade under söndagsmorgonen TV4:s Nyhetsmorgon.

I ryggsäcken har Sundin en lång karriär inte bara i Sverige utan även internationellt, bland annat har har spelat 18 säsonger i den nord amerikanska hockeyligan NHL och valdes 2012 in i den prestigefyllda Hockey Hall of Fame, och blev den andra svensken som fått den stora hyllningen efter Börja Salming.

Under morgonens sändning av Nyhetsmorgon deltog inte bara Mats Sundin själv, utan med sig hade han även sina tre barn, Bonnie, Nathanael och Julian – för att prata om livet efter efter hockeykarriären.

Sonen ska prata – då bryts sändningen

Men mitt i intervjun, precis när sonen Nathanael ska svara på frågan om vad det bästa med hans pappa är, händer det som inte får hända i en livesändning – ljudet försvinner, och det dröjde inte många sekunder innan sändningen sedan bröts helt.

Annons

Efter en kortare paus fick programledaren Jenny Alvedsjö förklara att det plötsliga avbrottet berodde på teknika problem.

– Tack för tålamodet. Vi har haft en del tekniska problem med vårt ljudbord. Väldigt synd för jag har fortfarande nästan hela familjen Sundin här, ha hon sedan och förklarade att de fortfarande hade problem med barnens mikrofoner.

Inte första gången

Men det är inte första gången som den här typen av teknikstrul drabbar det forna hockeyproffset. Till Expressen uppger han att han tog haveriet med ro.

– Det är andra gången, säger han till Expressen om händelsen.

Under förmiddagens sändning skedde det minst et avbrott till då ljudet försvann och sändningen avbröts precis innan det var dags att skrapa trisslotter.

Annons