LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Jon Henrik Fjällgren har inga pengar – stoppas från att träffa dottern

20 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Jon Henrik Fjällgren har en dotter, Ella Savé, tillsammans med sitt ex Maret Nystad.
Ella bor hos sin mamma i Norge och därför är det svårt för Jon Henrik att träffa henne regelbundet.
Nyligen blev Jon även blåst på pengar, vilket gör att han måste jobba istället för att kunna vara med sin dotter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks oro för föräldrarna Mia och Jesper i USA: ”Läskigt”Brand logo
Peg Parneviks oro för föräldrarna Mia och Jesper i USA: ”Läskigt”

37-åringen Jon Henrik Fjällgren slog igenom stort med sin samiska jojk 2014.

Texten från hans vinst i programmet Talang kan vara lite svåra att förstå för det otränade örat – men alldeles oavsett kunde ingen sluta nynna med det året.

Som tur var dröjde det inte länge innan vi fick höra mer av den svensk-samiska sångaren i Melodifestivalen. 2015 sjöng han om att han är fri, 2017 om en värld full av strider och 2019 vann han med bidraget Norrsken. 2023 uppträdde han i tävlingen för sista gången.

Men Jon Henrik har inte bara fått ta emot fina priser, i slutet av 2021 fick han också dottern Ella Savé. Dottern föddes i exet Maret Nystads hemtrakter i Nordnorge där hon också bor nu.

När Hänt tidigare pratade med Jon Henrik om relationen med dottern berättade han att han åker till Norge så ofta han bara kan.

Annons

Jon Henrik Fjällgren blev blåst på pengar – av sin före detta affärspartner

Tidigare i år polisanmälde Jon Henrik Fjällgren sin före detta manager som lurade både honom och kommande konsertgäster på pengar för att finansiera sitt egna spelmissbruk.

Till Aftonbladet berättar Jon mer om polisanmälan och situationen efteråt.

– Jag hoppas att personen i fråga får den hjälp han behöver så att han blir frisk från det. Det jag känner är att det är väldigt sorgligt det som har hänt och för alla som har blivit drabbade, jag hoppas att det kan komma något positivt ut av det, men jag har svårt att se något sånt just nu.

På grund av blåsningen har Jon bokat på fler spelningar för att kunna försörja sig, istället för att kunna vara ledig och umgås med dottern Ella.

Därför kan inte Jon Henrik träffa dottern – måste jobba istället

Jon Henrik ska spela på både FN-mötet i Colombia och ska ut på en egen turné i höst. Men samtidigt var det inte riktigt det här han ville. Egentligen vill han hellre spendera mer tid i Nordnorge.

– Jag hade tänkt att ta ledigt i minst ett år, men jag har inte haft den möjligheten. Jag måste ju överleva. Det har inte varit enkelt att stå på scen den senaste tiden, men jag är väldigt tacksam för alla som kommer och tycker om det jag gör, säger han till tidningen och fortsätter:

– Tanken var förut att jag skulle jobba som sjutton och sedan ta långledigt och vara där hos henne. Men efter svårigheterna som hänt så blev jag tvungen att i stället ta en jäkla massa jobb.

FOTO: TT/Skärmdump TV4

Annons