LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Lionel Lundell, 4, i tårar – följarna upprörda över händelsen: ”För barnets skull..”

20 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Jocke och Jonna väntar sitt tredje barn och i mitten av oktober gick paret ut med att barnet är en liten pojke.
Och nyligen gick de ut med vad barnet kommer att heta.
Men det finns en som inte alls gillar namnet, femåriga sonen Lionel.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

Tidigare har Hänt rapporterat om att Joakim "Jocke" Lundell och Jonna Lundell var säkra på att den nya bebisen skulle vara en pojke. Anledning är att de både hade en magkänsla och att de tyckte att graviditeten var ”pojkaktig”.

Nyligen gick paret ut med barnets namn och förklarade att det var viktigt att sonen skulle få ett namn som började på bokstaven L – precis som deras två andra barn, sonen Lionel, 4, och dottern Lunabelle, 5.

För att komma fram till vad för namn som sonen skulle ha presenterade paret olika namn för varandra och fick därefter sätta olika poäng på förslagen tills de till slut kom fram till ett namn.

Mycket ovanliga namnet

Valet föll på det mycket ovanliga namnet Lilo. I Sverige finns det bara 503 personer som heter Lilo – vilket motsvarar 0,01 procent av befolkningen.

Annons

I en video på parets YouTube-kanal får man se hur deras barn reagerar när de får reda på namnet på sitt nya syskon och det var en som inte alls blev nöjd med valet.

– Pojken kommer att heta…. Lilo!, säger Joakim Lundell till barnen.

Men sonens reaktion dröjer inte.

– Nej. Nej. Nej inte Lilo. Jag gillar inte det namnet, utbrister femåriga Lionel.

Jocke blir då så full i skratt att han får dölja sitt ansikte i en filt för att inte visa barnen sin reaktion. Jonna är snabb på att fråga vad Lionel hade velat vad barnet skulle heta.

Brister ut i tårar över lillebrors namn

Olika namnförslag som Lionel tycker kan vara bra namn på sitt nya syskon är Antiklimax, Bajskorv och Katt – men det är inga namn som föräldrarna tycker är lämpliga för sitt nya barn.

De förklarar att det kommer bli namnet Lilo, men då svämmar Lionels känslor över och han brister ut i gråt. Om och om igen säger han med tårfyllda ögon och ljudliga snyftningar att han inte vill att lillebror ska heta Lilo. Tillslut blir Jocke och Jonna tvungna att avsluta inspelningen av videon.

Annons

– Vi ses i nästa video så kanske Lionel har smält det här tills dess, säger avslutningsvis Jocke i klippet.

Följarna tudelade över namnvalet – tycker det är ett flicknamn

I kommentarsfältet är det många starka åsikter från paret Lundells följare. Det är framförallt många som tycker att Lilo låter som ett flicknamn.

”Lilo är ju en tjej i filmen Lilo och Stitch”, skriver en.

En annan skriver:

”Inget hat men för barnets skull så måste jag ändå säga att Lilo ifrån Lilo och stitch är för det första en tjej, det är ett tjejnamn och sen ska namnet passa på en äldre person sen… förstår att ni vill ha ett originellt namn som också börjar på L som era andra barn men det får ju vara ett namn som han själv ska trivas i som vuxen sen. Hade jag hetat Lilo och varit kille så hade jag velat byta namn…”

FOTO: Skärmdump/YouTube

Annons