LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Lets dance-Jacob har funnit kärleken på nytt – efter Linn Hegdal

26 aug, 2024
linn hegdals ex jacob har ny flickvän
Linn Hegdal och Jacob Persson var proffsdansare i Let's dance – och ett kärlekspar – samtidigt.
Efter lång frånvaro visar nu Jacob upp sin nya flamma.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aktivisterna stormar in på dansgolvet i Let's dance– mitt under Charlotte Kallas dansBrand logo
Aktivisterna stormar in på dansgolvet i Let's dance– mitt under Charlotte Kallas dans

Jacob Persson, 29, slog igenom 2019 som en av proffsdansarna i TV4:s Let's dance. Den första kändispartnern han fick var aktivisten Linnéa Claeson, 32. Året därpå avslöjades att han och Linn Hegdal var ett kärlekspar.

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, förklarade Linn för Hänt 2020.

Let's dance-profilen visar upp nya flickvännen – efter långa frånvaro

Relationen höll i drygt två år och kort därefter fann Linn kärleken på nytt i Filip Lamprecht, 27. Jacob har man sedan inte hört så mycket från – tills nu. Han har nämligen en ny flickvän!

Annons

”Long time no see! Haft den bästa sommaren hittills och kände att det var dags att uppdatera igen”, skriver proffsdansaren nu på sin Instagram, efter flera års uppehåll.

På bilderna syns Jacob pussandes på en Alva, som precis som han själv är en dansare på Ann Wilsons dansskola Wilson Dance Factory. Och nu fylls kommentarsfältet med kärlek.

Kändisarnas glada tillrop i kommentarsfältet

”Bästa paret juuu,”, skriver en följare.

”Åååå så fina”, skriver en annan.

”Fina ni!”, skriver självaste Ann Wilson.

Även Filip Lamprecht mamma Kristin Kaspersen, som också varit programledare för Let's dance, är där och kommenterar två röda hjärtan.

”Yay”, skriver Penny Parnevik följt av flera emojis med hjärtögon. De känner varandra från säsongen 2020 då hon var Jacobs danspartner.

Hurra för kärleken!

FOTO: TV4, Instagram

Annons