LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Måns Zelmerlöw bedragen – bara dagar efter lyckliga bilden med Ciara

21 okt, 2024
AvMalin Stenberg
måns ciara
Efter ett svårt år verkar Måns Zelmerlöw och frun Ciara Zelmerlöw ha hittat tillbaka till varandra.
Men nu går artisten ut med en varning till följarna.
"Det är SÅ hemskt att höra" skriver artisten på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

Måns Zelmerlöw är en av Sveriges mest älskade artister. Karriären började redan 2005 där han deltog i Idol och hamnade på femte plats i tävlingen.

Under åren har han blivit något av ev veteran i Melodifestivalen efter att ha deltagit som tävlingsdeltagare tre gånger och varit programledare för programmet en gång.

Den största framgången hade Måns Zelmerlöw dock i tävlingen år 2015 när han vann med låten Heroes och fick representera Sverige i Eurovision – där han kammade hem första platsen.

Annons

Artisten gifte sig med den brittiska skådespelaren Ciara Zelmerlöw 2019 och tillsammans har de två söner, födda 2018 och 2022.

Måns och Ciara Zelmerlöws stora kris i relationen

Men allt har inte varit helt lätt för paret. Under våren 2024 bekräftade paret att de gick igenom en svår tid i relationen.

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier, sa Måns Zelmerlöw till Aftonbladet i samband med krisen.

Men med tiden verkar paret ha tagit sig ur den svåra perioden och i helgen laddade de upp flera bilder i en händelse på Instagram och skrev att de var ute på en bilsemester tillsammans. De fyllde då Instagram med flera härliga bilder – som denna:

Lyckliga bilden bara dagar innan bedrägeriet hände.
Annons

Måns varning till fansen – bara dagar efter semesterlyckan

Men på måndagen postades det betydligt tråkigare nyheter på Måns Zelmerlöws instagram. I en händelse beskriver han nämligen hur det kommit till hans kännedom att det cirkulerar flera falska konton som utger sig för att vara han som han inte ligger bakom.

"Var uppmärksam på falska Måns Zelmerlöw konton! Det är SÅ hemskt att höra om hur många som finns och hur de försöker få personer att skicka pengar. Det här är det enda kontot jag har.”, skriver artisten.

Skärmdump/Instagram

Det har blivit allt vanligare att skumma typer med skurkaktiga motiv skapar konton där de utger sig för att vara kändisar. Genom att utge sig för att vara en känd person får skurkarna sedan fans att skicka pengar med löften om möten eller genom att låtsas inleda en relation.

Annons

Nyligen gick exempelvis bandet Arvingarna ut och varnade sina fans om att det pågick bedrägerier där personer utgav sig för att vara medlemmar i bandet.

FOTO: Youtube/Instagram

Annons