BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Melinda Jacobs bryter upp – säljer lyxhuset mot sin vilja

18 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Melinda Jacobs har bestämt sig – nu säljer hon villan efter 15 år.
– Hon älskade verkligen detta hus, men har nu ändå beslutat sig för att hon måste släppa det, säger mäklaren Niklas Gustavsson till Leva & Bo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Martin E-type Eriksson, 59 och Melinda Jacobs, 40, offentliggjorde sin relation 2022. Tillsammans har de ett biologiskt gemensamt barn, dottern Izadora som föddes i januari 2023.

Men familjen är betydligt större än så, Melinda har nämligen fyra barn sedan tidigare och paret har dessutom flera familjehemsbarn.

Med en så stor familj behövdes ett större hus och för ett år sedan var det dags för Melina Jacobs och Martin ”E-type” Eriksson att flytta in i sitt nyrenoverade hus i centrala Vadstena.

Säljer villan efter 15 år: ”Ville inte skiljas från huset”

Men det har varit svårt för Melina att skiljas från sitt gamla hus som hon bodde i innan de träffades, men nu har hon tillslut nått en punkt där hon känner sig redo att sälja villan.

Annons

I ett inlägg på Instagram har Melinda Jacobs berättat att hennes gamla hus nu ligger ute till försäljning.

– Hon ville inte skiljas från huset, hon älskade verkligen detta hus, men har nu ändå beslutat sig för att hon måste släppa det, säger mäklaren Niklas Gustavsson.

Melindas gamla hus som nu alltså är till salu är en klassisk enplansvilla på 180 kvadratmeter, med en fasad i mexitegel. Huset byggdes 1974 och utgörs av 7 rum och utropspriset för villan ligger på 4,5 miljoner kronor.

Var ett renoveringsobjekt

– Hon köpte huset 2009 och då var det ett renoveringsobjekt, säger mäklaren.

Enligt honom var huset ett renoveringsobjekt när Melinda Jacobs köpte det, och den ska ha renoverats flera gånger under åren som Malinda ägt huset. Bland annat har det funnits en inomhuspool som fick byggas om till sällskapsyta, dessutom är badrummen nya och bergvärme har installerats. Det är även ett nytt kök i huset.

– Det är ett supertrevligt väldigt rymligt enplanshus i ett barnvänligt område. Det har varit perfekt för henne och hennes stora familj, säger Niklas Gustavsson, till Leva & Bo.

FOTO: TV4

Annons