LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Patrick Ekwall tvingas sälja allt han äger – omtumlande ändringen

12 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Patrick Ekwall är i full gång med att lämna de 250 kvadratmeter stora huset i Bromma.
Men för att få plats i den nya lägenheten tvingas han att sälja en massa möbler och kläder.. Bland annat Pernilla Wahlgrens gamla soffbord!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tess Merkel och Kenny Solomons planerar flytt utomlands – efter utvisningsbeskedetBrand logo
Tess Merkel och Kenny Solomons planerar flytt utomlands – efter utvisningsbeskedet

I maj i år rapporterade Hänt att Patrick Ekwall, 59, lade ut sitt 250 kvadratmeter stora hus i Bromma till försäljning. Efter bara två veckor på marknaden lyckades journalisten och författaren få den stora villan såld.

Nu har Ekwall så smått börjat att sondera terrängen inför flytten till en mindre lägenhet i samma kommun. Men mitt i kaoset bland flyttlådor och klädhängare förstod Patrick tidigt att han måste göra sig av med en hel del gamla grejor.

– Jag flyttar från ett stort hus i Bromma till en lägenhet i närheten som är halva ytan så jag gör mig av med möbler och kläder. Jag är kung på Marketplace, Blocket och Sellpy. Jag hade till exempel 35 par fotbollsskor varav 20 par inte var använda så de har jag sålt. Vi ska också ha garageförsäljning nu på söndag, säger Patrick i Aftonbladet fredag.

Annons

Men det Patrik inte berättar under 7 snabba frågor är att han också är aktiv på en annan digital marknadsplats.

Patrick Ekwalls flytt från villan i Bromma

På sociala medier visar Patrick nu upp delar av det han måste sälja för att få plats i nya lägenheten.

”Flyttrensningen fortsätter!”, skriver Patrick på Instagram-händelser.

Tv-profilen säljer bland annat kavajer, jackor och skor. Men den kanske mest populära av saker måste nog ändå vara hans soffbord i marmor, som självaste Pernilla Wahlgren har ägt. På den digital marknadsplatsen han inte nämner för Shimoda verkar dessutom soffbordet redan ha sålts!

Men frågan är hur möbeln för 1400 kronor hamnade hos Patrick från början? Dock vet vi sedan tidigare att Pernilla och Patrick är goda vänner.

Pernilla Wahlgrens tidigare soffbord. FOTO: Instagram

Patrick Ekwall och Pernilla Wahlgrens relation

I år firade Patrick Ekwall sin 59-årsdag med att gå på Allsång på Skansen. Det var också första gången han var på plats under programmet och tillsammans med flickvännen och särbon Camilla Coene, 39, firade han kärleken och bemärkelsedagen med ljuvlig allsång.

Efter programmet träffade Ekwall och Camilla programledaren Pernilla Wahlgren bakom scenen.

– Jag känner henne sedan tidigare och Camilla är också bekant med henne. Hon är en jävligt trevlig och behaglig tjej, så det var kul, sa han då till Expressen.

FOTO: TT, Skärmdump Instagram, Esny

Annons