LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Pontus Gårdingers förändrade relation till sonen Malte – är sig inte likt

12 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Tv-profilen Pontus Gårdinger startar företag tillsammans med sonen Malte Gårdinger.
Satsar på skönhet tillsammans med annan kändisduo.
"Älskar att hitta på egna projekt" skriver de på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Pontus Gårdinger, 60, var en av Sveriges största tv-profiler under det tidiga 2000-talet och var bland annat programledare för Mullvaden, Sanningens ögonblick och Vem kan slå Filip och Fredrik. Han har dessutom varit program för Melodifestivalen och arbetat som fotomodell.

Men de senaste åren har Pontus knappt synts i tv-rutan. Desto större plats har däremot sonen Malte Gårdinger, 24, tagit.

Han han under åren varit med i fler filmer sedan debuten i Sune i fjällen 2014, men det stora genombrottet kom med succéserien Young Royals som hade premiär 2021 och vars tredje och sista säsong hade premiär under våren 2024.

Pontus Gårdinger om relationen till Malte – är sig inte likt

I Young Royals spelar Malte Gårdinger karaktären August, en kusin till Edvin Rydings prins Wilhelm.

Annons

Nyligen presenterade Pontus och Malte att de skulle göra en vändning i karriärerna, far och son duon har nämligen startat ett gemensamt företag – Dadiandi.

I ett inlägg på företagets Instagram skriver de om de nya produkterna men de kommer även in på sin förändrade relation.

”Vi har alltid hängt ihop med de små sakerna som musik, filmer och god mat. Under covid tillbringade vi två veckor inomhus och tittade på varje säsong av Game of Thrones. Vi älskar att umgås med familj och vänner, dela måltider och lyssna på musik”, skriver de bland annat.

De fortsätter:

”Vi började reflektera över hur mycket far-son-relationen har förändrats genom åren. Förr var det tydliga gränser mellan vad föräldrar gjorde och vad de delade med sina barn, men nu är det annorlunda. Vi umgås på samma ställen, tittar på samma program och lyssnar till och med på samma musik. Det handlar inte längre bara om en pappa som förmedlar kunskap till den yngre generationen.”

Annons

Slår sig ihop med Filip och Martin Lamprecht

Företaget har fokus på manliga hårvårdsprodukter, men Pontus och Malte är inte de enda som ligger bakom den nya skönhetssatsningen.

De startar nämligen företaget tillsammans med modellen och kändissonen Filip Lamprecht, 27, vars mamma är tv- profilen Kristin Kaspersen, och hans pappa idrottaren Martin Lamprecht, 61. I ett annat inlägg på företagets Instagram skriver Filip och Martin att de länge pratat om att skapa något tillsammans. Men det var inte förrän nu som de båda kände att allting hade fallit på plats.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT / INSTAGRAM

Annons