LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Valentin om att han dejtar Sonja – chockavslöjandet efter plötsliga avhoppet

11 sep, 2024
valentin och sonja bachelor
Valentin Kronlund har hoppat av Bachelor.
Men vad är egentligen sanningen bakom avhoppet? Har det med en speciell tjej att göra..?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bachelorette-Sonja och William avslöjar – det fick tittarna inte se i finalenBrand logo
Bachelorette-Sonja och William avslöjar – det fick tittarna inte se i finalen

Valentin Kronlund sökte kärleken hos Sonja Livbom i Bachelorette, men kom dessvärre på en ”andra plats”. Sonja valde nämligen William Palmblad som hon sedan var ihop med i drygt ett halvår innan de tog slut.

”Alltid tråkigt och behöva berätta om mindre roliga besked men nu har vi valt att gå skilda vägar 💔 vårt sätt att träffas på har ju minst sagt varit en aning speciell men som vi båda kommer ha med oss och minnas föralltid”, skrev Sonja på Instagram i somras och fortsatte:

”Vi har fortfarande så mycket kärlek för varandra och kommer titta tillbaka på den här tiden med glädje. Vi är så tacksam för alla er som följt vår resa och alltid varit där med era fina meddelanden och kommentarer🥰 Allt har sin tid och livet har så mycket fint att erbjuda, vi gråter läker accepterar. Just nu behöver vi båda landa i det här och ber såklart om er kärlek & respekt till det! Varma kramar från oss❣️.”

William och Sonja har gått skilda vägar.
William och Sonja har gått skilda vägar.

Valentin Kronlund blev Bachelor – hoppade av dagar innan inspelningen

Trots att Valentin inte vann Sonjas hjärta så kunde han trösta sig med att han fick äran att vara nästa Bachelor, som spelas in i detta nu. Men för bara några dagar sedan meddelade han att måste hoppa av inspelningarna på grund av familjeskäl. Den tidigare Bachelorette-deltagaren Christopher Stein har nu istället snabbt fått packa väskorna och ersätta Valentin.

Annons

När Hänt pratar med Valentin hur det känns och vad han kan säga mer om avhoppet säger han:

– Just nu så kan jag inte ge mer svar än det eftersom det inte bara rör mig själv, utan familjen. Det är ganska känsligt så då väljer jag att hålla det privat. Det kan komma en dag och tid då saker och ting lagt sig och då jag kan ge lite mer information. Men som det ser ut just nu så får jag hålla det inom familjen.

Är det något allvarligt?

– Det är en tuff period, det är det tyvärr. Men livet går vidare, det kommer att bli bra tillslut men just nu är det lite tufft.

Christopher Stein tar över efter Valentin i Bachelor

Christopher som är den nya bachelorn sökte även han kärleken i Sonjas säsong. Christopher och Valentin hann alltså lära känna varandra under inspelningarna och enligt Valentin känns han som en perfekt ersättare.

Christopher Stein blir ny Bachelor.
Christopher Stein blir ny Bachelor.

Han berättar hur Christopher ringt honom för att se så att allt känns okej med att han tar över efter honom.

Annons

– Han var ju lite orolig först och undrade såklart vad som hänt och hur det skulle kännas för mig att han skulle ta över den rollen.

Så han ringde för att kolla med dig? Det var ju fint!

– Vi är rätt bra vänner så det uppskattade jag verkligen. Men jag sa det till honom att han hade passat jättebra i den rollen. Jag tror att han kommer att göra detta galant.

Valentin om att dejta Bachelorette-Sonja – nu kommer sanningen fram

Men folket är inte riktigt nöjda med Valentins något diffusa svar om varför han hoppar av inspelningarna.

De är dessutom många som ser ett samband i att Sonja precis är singel och att Valentin hoppar av inspelningen. Detta frågade såklart Hänt om!

– Det är ju en spekulation. Men det är inget som jag kan ställa mig bakom.

Har du och Sonja hörts något sedan hon blev singel?

– Ja men jag och Sonja har kontakt. Vi är ju ett par stycken från den säsongen som fortfarande umgås till och från. Så ja jag har haft kontakt med Sonja, men inte på det sättet som de flesta tror.

Annons

Hade du velat ge henne en ny chans?

– Det hade nog känts lite konstigt eftersom hon haft en fin relation till William som tyvärr tog slut. Men med respekt till honom och deras relation så hade de känts konstigt att hoppa på där och börja dejta.

Valentin förklarar att man såklart aldrig kan veta om framtiden, men att han idag är god vän med William och att det hade känts lustigt.

– Men visst, man vet aldrig.

– Man har ju respekt mot sina vänner. Speciellt såhär tätt in på, när de precis gjort slut.

Annons